Tid til at få klippet hækken

28 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du have, har du med stor sandsynlighed også en hæk og ved at sådan en skal klippes mindst en gang om året, hvis ikke mere for at holde sig i en højde der ikke vokser dig over hovedet. Alt efter hvor meget have og hæk du har, er det noget af et arbejde, som nemt kan tage en hel weekend. For at kunne klippe din hæk skal du som udgangspunkt bruge en hækkeklipper. Det kunne f.eks. være en Makita hækkeklipper. 

Har du en lille have med kun en lille smule hæk, kan du nøjes med en manuel, hvis ikke kan du med fordel investere i en el eller benzindrevet hækkeklipper. 

Makita hækkeklippere

El eller benzindrevet hækkeklipper

Om du skal vælge den ene eller anden type hækkeklipper, kan være svært at sige. Der er fordele og ulemper ved begge typer af hækkeklippere. Er du f.eks. en kvinde kan en eldrevet hækkeklipper med ledning være en god ide, da den ikke er nær så tung som en hækkeklipper, der er benzindrevet, hvilke vil gøre det nemmere at klippe hækken. Omvendt kan det være besværligt at have en lang nok ledning og du risikere at klippe den over adskillelige gange inden du er færdig.

Det slipper du for med en benzindrevet hækkeklipper, til gengæld kan den være tungere og det vil kræve flere kræfter af dig at få klippet din hæk. Du skal også sikre dig at du har benzin nok og opbevare det. Til gengæld slipper du for at skulle have en lang ledning og du slipper også for, at den bliver klippet over i tide og utide.

Et alternativ kan være at købe en batteridrevet hækkeklipper. Her har du mulighed for at købe flere batterier, så du undgår at skulle stoppe midt i det hele, fordi du skal have batteriet opladet igen. 

Flere Nyheder