Køb din nye brugte Skoda hos en forhandler

09 september 2021 Astrid Pedersen

Overvejer du at købe en Skoda som din næste bil? Så bør du samtidig overveje at købe en brugt model.

Hvorfor købe en brugt Skoda?

Måske tænker du at det virker som en dårlig investering at købe en brugt bil i stedet for en spritny en af slagsen.

Mange foretrækker at købe helt fabriksnye biler af såvel hensyn til køre egenskaber og sikkerhed på vejene som på grund af følelsen af at køre i en helt ny bil. Det kan også sagtens være forbundet med en hel del køreglæde at trille ud fra forhandleren på helt jomfruelige dæk og med duften af nyt indtræk i næseborene.

Men denne glæde varer som regel kun kort. I løbet af de første tre til fem år vil din fine nye bil nemlig smide det meste af sin nyværdi. Dette værditab skyldes først og fremmest de høje afgifter på nye biler til salg – afgifter som puster nyprisen op i et unaturligt leje.

Da disse afgifter gør det nærmest umuligt at finansiere køb af ny bil uden at optage lån vil du efter et par år risikere at sidde med et dyrt bil lån og en bil som ikke kan sælges uden et betragteligt tab. Og så vil du nok ærgre dig over at du ikke købte en brugt Skoda.

Køb brugt og spar penge

Du kan nemlig spare rigtig mange penge ved at købe en brugt bil som allerede har gennemlevet størstedelen af sit værditab.

En brugt Skoda med tre til fem år på bagsmækken vil stadig have masser af år tilbage på de danske veje. Og køber du din Skoda hos en autoriseret brugtvogns forhandler kan du samtidig være så heldig at finde en bil med en gyldig fabriksgaranti – til en brøkdel af nyprisen.

Find din nye brugte Skoda hos ŠKODA Brøndby – læs mere på skoda-brondby.dk

Flere Nyheder