Ind imellem kan man godt trænge til variation i hverdagen – også indretningsmæssigt. Dette kan gælde for møblement i hjemmet såvel som belysning. Er du på udkig efter nye og mere spændende måder at indrette dit hjem på, bør du ikke overse lamperne. Når du skifter dit decor ud eller flytter rundt på møblerne, får du brug for en lyssætning, der passer til den nye opstilling. Og her er det vigtigt at tænke lidt ud af boksen – jo mere fleksibel din belysning er, des nemmere er det at flytte rundt på hele interiøret, når det passer dig.

Bordlamper – for den fleksible og hyggelige belysning

Den absolut mest fleksible belysningsmetode kommer i form af smarte bordlamper. I modsætning til gulvlamper er de fleste bordlamper forholdsvis små, og kan anbringes på såvel borde og chatoller som på hylder i reoler – og optager således ikke dyrebar gulvplads. En bordlampe er ikke afhængig af faste strømudtag, og skal ikke gøres fast til loft eller væg. Og så er bordlamper som skabt til at skabe en hyggelig atmosfære og en varm og velkommende stemning i din stue. De helt små bordlamper skaber små øer af varmt og blødt lys, og gør din stue til en oase af hygge. Og de lidt større bordlamper kan for eksempel bruges til at læse ved – igen som et alternativ til de tungere gulvlamper og væglamper, som er skruet fast.

Smukke designerbordlamper fra kendte brands – find dem online

Hos andlight.dk kan du finde bordlamper i flere forskellige typer, størrelser og modeller. På den online shop på https://andlight.dk/shop/bordlamper-175c1.html finder du lamper fra alle de kendte og velansete producenter, herunder Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Northern Lighting, Nuura, Serge Mouille, Studio Italia Design, Svalen, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini samt Design House Stockholm.