En butt plug er et af de mest populære sexlegetøj til anal sexleg. Det enkle butt plug design hjælper folk til at nyde anal stimulation i længere tid. Butt plug udfører den opgave den skal meget effektivt – og bliver på plads. Find ud af hvorfor butt plugs er alles favorit sexlegetøj.

Butt Plug Fordele

Der er en almindelig misforståelse om, at en butt plug udelukkende anvendes som redskab til at forberede analsex. Butt plugs er et fantastisk sexlegetøj, fordi de giver dig mulighed for at fokusere på andre erogene zoner, mens de sidder fast i numsen og kilder dejligt. Faktisk bør en komfortabelt placeret butt plug ikke trykkes ind eller trækkes ud før legen er helt overstået.

Et butt plug gør hænderne fri til at berøre andre steder på kroppen. En butt plug er en fantastisk måde at øge oplevelsen på, mens du giver og modtager oralsex eller mens du nyder en sensuel massage. En butt plug kan kombineres med alle former for seksuelt samvær, inklusiv vaginalt samleje.

Der er ingen tvivl om at butt plugs forøger den seksuelle nydelse, fordi de bruges på erogene zoner og skaber følelsen af ​​”fylde”. Når det kommer til sex, er berøring stærkt undervurderet og overskygget af “ind og ud bevægelsen” ved et samleje. Men sex er meget mere end det, faktisk er det berøring af de erogene zoner, der gør at mange mennesker overhovedet er i stand til at nå en orgasme og opleve stor fryd både vaginalt og analt.

Butt Plug Sikkerhed

Da et butt plug nydes håndfri skal de altid have en flad base. Ellers er der risiko for at produktet glider for langt ind i anus og op i tyktarmen – hvilket kan forårsage alvorlig skade. En flad base forhindrer legetøjet i at gå for langt op og gør nemmere at få fat i, når den skal ud igen.

Hvis det er første gang du skal bruge en butt plug, skal du altid huske at starte med en lille butt plug og bruge masser af glidecreme.

God fornøjelse