Find din gulvsliber i Ringe online

24 februar 2019 Astrid Pedersen
Find din gulvsliber i Ringe online

Hvis du én gang har fået lagt et lækkert og massivt gulv – og måske oven i købet fået det behandlet med sæbe i forbindelse dermed – kender du alt til den silkematte overflade og nærmest magiske skær, et sådant gulv tilfører rummene i dit hjem. Sæbe behandlede gulve er dog notorisk den gulvtype, som kræver mest vedligeholdelse.

En sæbe behandling er ikke forseglende, og træværket er derfor særligt udsat over for dagligdagens slitage. Derfor skal sæbe behandlede trægulve helst vaskes grundigt med særlig sæbe, som vedligeholder den beskyttende hinde, som blev etableret ved efterbehandlingen. Hinden holder træværket næret og beskyttet, således at det er modstandsdygtigt over de mange fødder, som betræder gulvet på daglig basis samt møbler, legetøj, og kæledyrenes kløer.

Men trægulvet vil stadig uvægerligt blive slidt, og er hinden først slidt væk, vil støv, snavs og spildte væsker få fri adgang til at indlejre sig i de porøse fibre i træværkets overflade. Dette vil få gulvet til at fremstå nusset, snusket og gråligt i overfladen, især der, hvor det bruges allermest. Du vil således kunne iagttage slitagen på udsatte steder først – for eksempel rundt om familiens spisebord, i entreen eller foran sofaen.

Få det smukke og lyse gulv tilbage med en grundig gulvslibning

Når først slitagen er blevet så udtalt, at du ikke længere kan få gulvet til at synes pænt og ensartet i overfladen ved almindelig gulvvask, Er det på tide med en gulvslibning. En gulvslibning er den eneste måde, hvorpå du kan få dit gulv til at fremstå ensartet og strålende, som da det var ganske nylagt. Ved en gulvslibning fjernes alle overfladiske misfarvninger, ridser og skrammer, og gulvet efterlades glat og parat til en plejende og beskyttende efterbehandling. Du bør vælge at få din gulvslibning foretaget af en professionel fagperson.

Leder du efter gulvslibning i Ringe, kan du med fordel kigge ind på gulvkanonen.dk og få et tilbud.

Flere Nyheder