Få lavet et testamente i Vordingborg

09 marts 2022 Silje Hansen

advertorial

Hvis du ejer en mindre eller større formue, kan det være godt givet ud at lave et testamente. Et testamente kan også være ideelt at få lavet, hvis du ikke er gift eller, hvis du ønsker en særlig fordeling af alt hvad du ejer og har. Det samme gælder for dig, som driver og ejer en virksomhed.

Man behøver derfor ikke være gammel før man behøver at lave et testamente. Et testamente er let at opdatere med årene. Det er med til at sørge for, at give dig og dine nærmeste noget ro, hvis du skulle gå hen og miste livet. Dermed efterlader du alt i trygge hænder til dine nærmeste.

Ved at få lavet et testamente, kan du også helt selv bestemme og styre, hvordan hele din arv og ejendele skal fordeles. Der vil dermed ikke være nogen tvivl om, hvordan det hele fordeles mellem hinanden eller sure miner.

testamente

Hvem kan hjælpe med at lave et gyldigt testamente?

Hvis du skal have lavet et testamente, som også bliver betragtet som gyldigt, anbefaler vi, at du tager kontakt til en advokat. En advokat kan hjælpe med at udarbejde et testamente, som du gerne vil have det. Her tager advokaten naturligvis forbehold for, at du tager stilling til alt, hvad der er relevant, og at der er vidner med, når du underskriver testamentet. 

Her kan der være forskel i priserne på et testamente alt efter, hvilken advokat du vælger til opgaven. Derfor bør du undersøge dine muligheder, inden du vælger en advokat til at udarbejde et testamente til dig. 

Hvilken advokat kan hjælpe med et prisbilligt testamente i Vordingborg?

Er du i markedet for at finde en kompetent, prisbillig og erfaren advokat i Vordingborg eller omegn til at hjælpe med at lave et testamente? Så kan vi varmt anbefale dig at kontakte kromann-nielsen.com.

Flere Nyheder