Få dig et cykelværksted via en hus og have-blog

30 december 2020 admin

Et værksted der giver plads 

Hvis du som så mange andre, elsker at cykle, så er et cykelværksted en fremragende idé. Det er uden tvivl behjælpeligt, når cyklen er i stykker, men det kan også gavne resten af familiemedlemmerne, når deres kæde eller lignende er hoppet af. 

Som familiens overhoved skal du måske altid stå for at skifte dæk, fikse kæden eller lappe hullerne. Og så får du beskidte fingre, du bander og svovler, og du har i det hele taget ikke lige den rigtige plads og det rigtige værktøj, lige ved hånden. 

Lad være med at gøre det til et projekt

Med et cykelværksted bliver tingene gjort mere smooth og med mange børn i familien – og dermed cykler – kan det komme i brug op til rigtig mange gange. Lad derfor vær med at gøre dét at reparere cykler til et projekt, men gør dit cykelværksted til et projekt istedet. Når det står snorrelige, vil du være det for evigt taknemmelig.

Dyk ned i en hus og have blog og få dig et godt indtryk af, hvad det kræver, før du går igang. Et godt sted at starte er for eksempel med pladsen. Hvis du laver et cykelværksted, er det vigtigt, at der er plads til tingene og at det hele fungerer optimalt.

Dit værktøj skal også kunne opbevares et sted, så det er lidt at komme til uden at det hele tiden er i vejen. Et værktøjsskab er for eksempel at foretrække, hvor dit værktøj hænger, som det plejer og du dermed let kan komme til det – og du let kan gemme det væk igen, når du ikke har brug for det mere. 

Sidst men ikke mindst er det en god idé at overveje om, det larmer meget på dit værksted. Hvis det gør, så lad måske vær med at placere det lige ved siden af børneværelset – så bliver du nok ikke så populær. 

Flere Nyheder